Bir Erkeği Kendine Nasıl Aşık Edersin? 7 Muhteşem Teknik Erkeklere Sor - erkekleresor.com

Erkeği aşık etmenin yolları adında bir çalışmaya başlarken bilgiye ulaşma konusunda epeyce zorlandık. Bunun sebebi kaynakların hepsinde “kadını aşık etmenin yolları” başlığıyla geniş araştırmaların yer almasıydı. Biz de mecburen yabancı dillerde yazılmış kitaplardan faydalandık. Bu yazımızda ise elde ettiğimiz geniş bilgilerden sadece en etkili 7 metodu sizinle paylaşıyoruz. Keyifli okumalar diliyor, eğitici olmasını umuyoruz. İşte erkeği aşık etmenin yolları
 Devamı için : Erkeklere Sor erkekleresor.com
  • İstihbaratınız güçlü olsun çünkü insan bildiği sularda daha iyi yüzer
Bir erkeği kendinize aşık etmek istiyorsanız öncelikle onu tanımalısınız. Öyle hislerinizle falan yetinmeyin. Çünkü bir insanı tanımak için kesin doğrulara ihtiyacınız vardır. Sezgiler kimi durumlarda işinize yarasa da yanıltıcı olabilir.
Erkek hakkında detaylı bilgilere sahip olursanız onu aşık etmeniz daha kolay olacaktır. Tanıdığımız insanlara karşı daha rahat yol ve yöntem belirlediğimiz bilinen bir gerçektir.
Erkeği öncelikle yakın arkadaşları vasıtasıyla tanımaya çalışın. Erkeğin sevdiği bir iki arkadaşı ile samimi olursanız onu tavlamanız işten bile değildir. Ayrıca erkeği sosyal ağlardan araştırabilirsiniz. Erkeklerin çoğu sosyal paylaşım sitelerinde pek bir şey paylaşmasa da yine de bir fikir edinmeniz açısından faydalı olabilir. Son olarak erkek hakkında kısa kısa notlar tutabilirsiniz. Size garip gelebilir. Erkek hakkında notlar tutmak ilk bakışta anlamsız gibi görünse de işler biraz ilerleyince ne kadar haklı olduğumuzu anlayacaksınız. Unutmayın ki insan bildiği sularda daha iyi yüzer.
  • Gizemli ol her bilgiyi erkeğe verme
Erkek, sizin hakkınızda her türlü bilgiye ulaşmaya çalışacaktır. Erkekler sadece hoşlandıkları kızların değil çevrelerindeki bütün kızların hayatlarını merak ederler. Merak konusunda erkekler daha güçlü bir isteğe sahipken bu konuda maalesef kadınların adı çıkmıştır. Erkek sizden size dair bilgiler istediği zaman bütün bilgileri bir çırpıda vermeyin. Azar azar ve “arkası yarın kuşağı” tarzında konuşun ki merakı hiç azalmasın aksine gittikçe büyüsün. Bazı durumlarda size sorulan soruyu geçiştirin ve hiçbir cevap vermeyin. Erkek sizin konuyu geçiştirdiğinizi anlasın. Bu ona daha gizemli görünecektir.
  • Göz teması ile kurulan bağlar kopmaz bağlardır
Bir erkeğin hayata gözleri ve elleri ile bağlı olduğunu bilmenizde fayda vardır. İş hayatı erkeklerin elleridir. Çalıştıkları işe ne kadar değer verdiklerini herkes bilmektedir. Erkekler, aşk söz konusu olduğunda ise hayata gözleri ile bağlanırlar. Gözler, erkeklerin ve tabi ki kadınların kalplerinin dış dünyaya açılan pencereleridir. Erkek ile göz göze gelin. Erkek sevginizi gözlerinizde okusun. O okuduğu şey onu ömür boyu yanınızda tutmaya yeterdir.
  • Özgün ama doğal
Erkeği aşık etmenin yollarından en etkilisi kadının doğal davranışıdır. Doğal kadın davranışı bütün kurgulanmış davranışlardan çok daha etkilidir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken şey “doğal” davranmanın “sıradan” davranmak anlamına gelmediğidir. Kadın, kendisine has davranışlarını öne çıkarmalıdır. Başka kadınlarda olmayan yani özgün davranışların erkeğin gözünde değeri epeyce yüksektir.
Kadınlar, kendilerine bir model seçip ona göre davranmamalıdır. Hangi davranış onların hoşuna gidiyorsa öyle yaşamaları gerekir. Her zaman kadına yakışan ve olması gereken ise nezaket ve zarafettir.
  • Yeteneklerinizi göstermekten çekinmeyin
Mütevazi olmak ve alçakgönüllü davranmak geleneksel toplumumuzun bize öğrettiği şeylerden biridir. İyi özelliklerimizi yakınımızdakilere göstermekten özellikle kaçınırız. Halbuki kendini göstermek kur yapmanın temelidir. Kadın olsun erkek olsun karşısındakini etkilemek isteyen kişi öncelikle kendi olumlu yanlarını öne çıkarmalıdır.
Eğer bir müzik aletini çok güzel çalıyorsanız, bir spor dalında çok başarılıysanız veya bir alanda çok yetkinseniz bunu saklamayın. Kendinizi göstermekten çekinmeyin. Fakat dikkat etmeniz gereken bütün sermayenizi bir çırpıda tüketmemeniz ve azar azar, ihtiyaç duyulduğu kadar yeteneklerinizi açığa çıkarmanızdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bakımlı Erkek Olmanın 10 Yolu! Erkeklere Sor - erkekleresor.com

Mükemmel bir ilişki için ne yapmalısınız? Mutlu ve Sağlıklı ilişki zor değil - Erkeklere Sor